9. mars 2014

God søndag!


Hei! :)

I dag er det deilig søndag. Hva skal man finne på tro? Jeg har litt lyst til å ta en tur i skogen, det er lenge   siden! Jeg skal prøve å få med hele familien. Men jeg har også lyst til å lage en kake. I det siste så har jeg tenkt på at jeg gjerne vil bli flinkere til å bake kaker og desserter med lekker pynt som virkelig blir gode. Må nok øve en del, både på baking og tålmodighet.

Jeg blir så fristet når jeg ser andre lage de mest fantastiske bakverk så nå er jeg skikkelig inspirert. Jeg fikk denne lekre Pascalboken av Trygve til jul. Bertil ønsker seg jordbærkake til bursdagen så jeg tenkte prøve denne. Da er det vel ganske lurt å bake den en gang før selve dagen. Øvelse gjør jo mester osv...
Pascal skriver i boken sin at denne kaken lykkes hver gang. Vi får se da vet du… ;)
Er det noen av mine lesere som har prøvd den kanskje?

Nei pliktene kaller men kanskje vi blogges allerede i kveld igjen? :)
Ha en fin søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar