22. april 2014

Ferdigmalte krakker før- og etterbilde

Etterbilde.

Hei hopp! Nå fikk jeg endelig tid til å fikse og ordne litt og sette krakkene på plass. Det er alltid verdt all jobben når man kommer til settepåplassdelen, eller hur? :)

Fargen på krakkene ble ikke dum og malingen er jo helt super. Supreme finish fra lady.  Men jeg har faktisk et par klassiske drømmebarkrakker i tankene og hvis jeg en dag kommer over de så... ;) Nå har jeg så lyst på en liten barløsning på øya. Når vi satte opp kjøkkenet så hadde vi tegnet med et sånnt lite opphøyd barbord fra Ikea på kanten av øya. Men når alt ble ferdig så syntes jeg ikke det ville passe inn på kjøkkene med de stålrørene som hører med. Nå vil jeg så gjerne komme på en løsning som kan være i samme stil som vår batterie de cuisine hylle over øyen. Tenk om Trygve kunne bygge noe fint. Tipper han blir kjempeglad over et nytt prosjekt. ;) 

Hvis noen har noe tips til dette over så blir jeg kjempeglad! Det var så koselig i Florida, da spiste hele familien frokost rundt kjøkkenøyen hver morgen. Liker! 

Noen prosjekter tar vanvittig med tid her i huset. Disse krakkene f. eks har da endelig blitt malt etter å ha vært grunnet i snart 11 år. Fantastisk! 

I dette innlegget her, (førbilde) som jeg postet for ganske presis tre år siden, så spør jeg dere lesere om hva jeg burde gjøre med krakken. Hahaha! Ferdig nå. :))

Det kommer innom kort flere bilder av krakkene på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar