14. april 2014

Liljekonvall


God morgen!

I natt har vi ikke sovet mye, hverken jeg eller Bertil. Han har blitt skikkelig syk og har vekket meg sånn cirka hver halvtime med forskjellige ting. Men takk og lov så er det en nydelig dag her i dag, solen stråler fra blå himmel og med kaffekoppen her nå så går det helt fint. Tenk hva solen gjør med en!

Litt senere i dag skal jeg på massasje også, jeg som alltid har litt vondt i nakken. Og i samme slengen skal jeg stikke innom Åhléns som ligger ved siden av. En butikk jeg liker godt. Mye å glede seg til i dag altså. Får bare prøve å glemme hvor lite jeg har sovet.

Er ikke liljekonvall en nydelig blomst? En av de vakreste ville vel? Jeg husker der farmor og hennes gubbe Holger bodde, i et hus ganske langt ut på landet. Der var det tusen liljekonvall i skråningene om våren. Fantastisk. Jeg har noen i hagen også og gleder meg til de snart blomstrer.

Ha en fin dag og en herlig påskeuke! :)

2 kommentarer:

 1. I skogen ved hytta var det en liljekonvalltue ♥ Jeg ønsket det i brudebuketten min, pga farmor, men det var ikke sesong for det i midten av mars. :/

  God bedring til Bertil!! ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt sånn gammel hage blomst er det. Så fint i en brudebukett! Det har jeg aldri sett. Hva ble det i steden? (Tusen takk for det! :)

   Slett