13. april 2014

Lekre porselenskuler


Hei og god søndag!

Nå har jeg vært ute på en løpetur i de värmländska skogarna og jeg trodde jeg møtte på en elgkalv men det viste seg å være et rådyr. :) (Var først litt redd mor elg altså. ;) En nydelig tur på barkbane som går gjennom skogen.

Disse porselenskulene fant jeg her hjemme hos mamma. Fine. Det er en sånn ting jeg alltid ser på i butikker og gartnerier men som jeg aldri kjøper. Jeg har ennå ikke kommet på hvor eller hvordan jeg skulle ha pyntet med de men de blir utrolig lekre på riktig plass det er helt sikkert. Har litt lyst på...

Husker du de to barkrakkene vi har på kjøkkenet? Det er blant annet de jeg skal male i en mørk farge som jeg nevnte i går. De er fortsatt bare grunnet og har vært det i 10 år nå… Jeg har fått de av mamma og pappa og de er sånn sirka 30 år gamle. Nå kom jeg på at de har en til stående i garasjen så jeg lurte på å ta med den hjem også. Og så male alle tre. Kan det blir fint tro? Tror jeg gjør det.

Ha en fin søndagskveld så blogges vi i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar