16. mai 2014

Det nærmer seg!


Hei!

Ja det nærmer seg med stormskritt den store dagen. Tipper det er mange som styrer og ordner i dag. Jeg tror jeg har det meste på stell og har vært flink til å planlegge denne gangen. Men det blir selvfølgelig styr likevel. Alltid noe som skal gjøres!

Det blir 17. mai frokost hos oss som vanlig og pølser og is etter toget. Familien fra Sverige kommer på besøk så sånn sett blir det jo full rulle helt til søndag. :) Jeg fikk kjøpt inn blomster i går som jeg plantet ut i krukker ute, så herlig! Nyter av å være på terrassen nå. For en herlig tid vi har foran oss!!!

Jeg har en superfiffig ting jeg gjør med strumpebukser når jeg planter blomster i krukker. Det er ikke min idé og kanskje vet du hva jeg mener? ;) Jeg skal i hvert fall lage et innlegg om det snart for jeg knipset litt bilder midt oppe i planteringen i går. Men i dag skal jeg, svigermor og Lisa ta med oss boller og gå i barnehagetog. :)
Ha en kjempfin 16. mai! 

2 kommentarer:

  1. Alltid godt å føle at man har kontroll før denne store dagen ;) Det gjelder her og! Jeg må bare bake en kake idag, og min kjære skal vaske bilen :) Håper dere får en herlig helg, og en flott 17.mai! Klem Mirjam

    SvarSlett
  2. Ja vi har vel alle en del å gjøre i dag, høres ut som du skal ha en fin 17 mai med familien. Ha en fin dag i morgen.
    Klem Anita :-)

    SvarSlett