15. mai 2014

Nå er det gardiner i skapet!


Hei!

For en nydelig dag det ser ut til å bli i dag. Knallblå himmel! Åh herlig! Håper bare vi slipper den Sibirvinden som blåste over her i går, kunne godt ha hentet vinterjakke…

Till sak; nå er det endelig gardiner i skafferiskapet på kjøkkenet, johooo! Som jeg skrev så er det altså tre år siden jeg skrev om at jeg skulle sy disse. Og det beste av alt, det er ikke jeg som har sytt de. :)

Da jeg tok frem stoffet en kveld og lurte på om jeg skulle begynne så spurte Trygve om han skulle gjøre det. Haha! Så du bilde på Instagram? Kjente at det var et instamoment da han satte seg ned ved symaskinen med det rød- og hvitrutete stoffet. Han ble ferdig den kvelden og det ble kjempefint! Lekkert. ;) (Han kan strikke også :)))

Ha en kjempefin torsdag!

4 kommentarer:

 1. Sender du den mannen din hit så han kan legge opp dressbuksen til sønnen min...? Det blir vel natt til 17. Mai eg setter i gang...

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha! Vi er nok ganske like på mange ting du og jeg. ;) Jeg har blitt mye flinkere til å planlegge men det er noen ting som bare er for kjedelige til å ta tak i… :))

   Slett
 2. Hehe så kjekt :)
  Ble jo kjempe fint!!
  Jeg går også å lurer på om jeg skal ha gardiner i et skap, lysta på det vokste VELIG nå :)

  Ønsker deg en flott 17.mai :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! :) Det er jo fint uten gardiner også men da må man ha orden i sakene og akkurat nå trenger vi gardiner. ;) Man kan jo bare fjerne de etter en stund og ha det litt mer pyntet i skapet!

   Slett