2. mai 2014

Et latterlig prosjekt!


God morgen!

Ja jeg må faktisk kalle helgens prosjekt for latterlig. Vi skal flytte denne leveggen sånn cirka to meter bakover. :) Men vi gjør det ikke fordi vi trenger noe å fylle tiden med men fordi at da kommer vi til å få en fin frokostplass foran her. Du ser at to stoler og et bord nesten ikke får plass? Her ser jeg for meg flere møbler i en lun krok og nå har jeg fått overtalt Trygve til å ta jobben.

Det er så lurt å ta små skritt når man bygger hus/terrasse altså! Og bo seg til litt å se hva som funker og hva man trenger. Vi satte opp denne leveggen som en start på en mer innebygget veranda og oppdaget at hjørnet bak leveggen bare blir en kald og lite koselig plass. Vi har jo lyst til å sitte i kveldssolen lenger ut på kanten på den andre siden. Så da er det mye bedre å flytte veggen slik at vi får en frokostplass også! Så får vi bo oss til litt til og se om vi bygger inn enda litt til. :)

Som sagt, har endelig fått overtalt Trygve så nå setter vi i gang. Det blir så bra! 
Ha en nydelig fredag, så blogges vi snart med fremdriften her! :)

2 kommentarer:

 1. Dette blir bra.
  En god ute-frokost-plass er gull verd.
  Tak over også?
  Lykke til med helgas prosjekt.

  :) Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det blir nok ikke tak på denne siden Inger men på den andre siden etter hvert. :) Vi er i gang og jeg skal begynne å male veggen i morgen. Moro!

   Slett