4. mai 2014

Frokostplassen


God søndagskveld! :)

Ja i dag trodde jeg at jeg skulle male leveggen som vi flyttet på i helgen. Men som så ofte ellers så kom det mer arbeid til. For plutselig oppdaget vi at det ikke bare var leveggen som måtte vaskes (før maling) men hele denne siden av huset. Sykt møkkete! Mønepynten var sort i spiret. Men det går så gradvis at ting blir slitt/møkkete etc. at man blir litt blind for det selv. Ikke sant? Men når man først begynner å se, uff og uff...

Så i dag har vi stått på stige og vasket med høytrykkspyler. Så flott det ble! Slik som huset altså egentlig skal se ut. Når leveggen har tørket og jeg får tid, setter jeg i gang. Jeg har tenkt å ta litt på denne siden og hele andre siden har Trygve kledd inn med rupanel så den trenger sikkert minst et par strøk. SÅ kan man begynne med det morsomme; sette på plass og pynte opp. 

Jeg måtte fuske litt å bare teste med noen møbler ved vår lille frokostplass. Tror dette blir veldig hyggelig! Solen skinner på hjørnet her fra tidlig morgen til litt etter lunsj. Har virkelig savnet en slik lun plass og det var derfor vi flyttet veggen. Som sagt tidligere, man må bo seg til litt. :)

Ha en fin søndagskveld så blogges vi i morgen! 

3 kommentarer:

  1. Så hyggeligt ser det ud - en rigtig fin siddeplads

    SvarSlett
  2. Så fint det ble, en kjempefin levegg. Tenker dere kommer til å kose dere mang en morgen her. Ja det er viktig å bo seg inn, ikke minst i forhold til uteplassene, man skal bo en stund før man finner ut hvor det kommer mest vind og hvor det er mest hensiktsmessig å sette opp en levegg.

    SvarSlett
  3. Tusen takk dere! Javisst må man prøvesitte litt her og der først. Både ute og inne egentlig… :)

    SvarSlett