4. mai 2014

Rimelig bordpynt!


Hei hei!

Akkurat nå har jeg pyntet bordet slik og tenkte at det kan være et lite tips til rimelig bordpynt som fyller opp bordet. Man trenger bare sjarmerende flasker og her har jeg ikke en gang brukt en hel bukett som jeg kjøpte. Den kostet 80 kr.

Jeg har tatt opp alle gamle flasker vi fant her i huset som jeg hadde i kjelleren. Ikke alle som har kjelleren full men billige gamle flasker får du garantert tak i på loppis. Evt. rett og slett spare flasker fra husholdningen å bruke de. 

Det finnes jo flasker i forskjellige farger så her kan man jo gå for det glasset man liker. Det er pent å ha litt forskjellige høyder både på flasker og blomster synes jeg og så kanskje ha noen flere blomster i de større flaskene. En bukett fra butikken rekker lenge og snart kan man jo plukke blomstene i veikanten!

Om man skal dekke langbord så er jo dette en rimelig løsning og jeg vil si kjempefin og sommerlig! Bilder av hele rommet/bordpynten her.

Kanskje har du allerede pyntet slik tidligere, hvis ikke håper jeg du fikk litt inspirasjon.
Blogges! :)

1 kommentar:

  1. Ble kjempekoselig! Friske blomster er alltid herlig ;) Gleder meg til de kan plukkes fra grøftekanten! Ha en fin søndag! Klem

    SvarSlett