12. mai 2014

Job to do!


God mandag morgen! 

Ny uke, nye muligheter. Skal jeg klare å dra meg av gårde på trening nå på morgenen? Burde burde men er så trøtt. Jeg tror nok at den der første avgjørelsen mandag morgen (som kan gjelde hva som helst men som handler om hvis man gidder eller ikke) setter standarden for resten av uka. Eller hva tror dere? Slik er det for meg. Kommer man i gang med en kick start så er det fart igjen som holder hele uka ut.

På fredag så fikk jeg altså malt denne veggen. Den fikk vel akkurat tørket nok før regnet kom igjen. Nå håper jeg på opphold men det ser ikke lovende ut. Må i hvert fall ta et strøk til på denne siden og så litt småflikking rundt omkring. (På dette bildet er veggen umalt altså!)

Vet dere hva som skjedde da jeg malte på fredag da? Hele malespannet på 10 liter gikk i bakken, rant ut over terrassegulvet. Jeg kastet meg etter en plastikk lekespade til Bertil og øste opp så mye jeg klarte tilbake i spannet. Så var det ut med White Spirit og masse håndklær for å få tørket opp alt det hvite på gulvet. Er det mulig? Når man har små barn og har så lite tid til å gjøre ting i utgangspunktet så skjer DET? Faktisk så gikk det riktig så greit men jeg ble helt paralysert for et lite sekund.

Ønsker dere en god start på uka! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar