11. mai 2014

Lag etasjefat til 17. mai!


God søndag!

Til 17. mai for et par år siden laget jeg et etasjefat av ting jeg hadde i skapene. Det var så kjekt og i år skal jeg ha dette etasjefatet på 17. mai. Det er så supert å sette sammen det man har - uten lim eller noe som helst. Når man er ferdig så tar fatet liten plass i skapene. :)
Du finner bare frem fat og skåler du synes er fine og så får du prøve deg frem slik at det står stadig sammen. Det er ikke noe gøy med noen skranglete saker som man ikke kan snike til seg en jordbær fra uten å være redd. Da må man prøve på en annen kombo. Kanskje det holder å snu den ene skålen oppned i steden for at det skal sitte bedre sammen?

Jeg går for et ovalt etasjefat i år. ;)
Like fint uansett anledning dettte vil jeg si. 
Lykke til om du skal prøve! 
Og god søndag. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar