6. mai 2014

Min kompis i skumringen


Hei!

Ja Morris er min kompis når jeg rusler litt rundt i hagen generelt og når det har blitt kveld spesielt. Det er litt rart med katter, i hvert fall Morris, for han er liksom alltid i nærheten. Om jeg kommer ut en tur eller setter på vifta fordi jeg skal begynne å lage mat så tar han seg alltid en liten svingom for å sjekke om det skjer noe eller om det er noe servering på gang.
En liten lyd! Må sjekkes ut gitt! 

Spesielt når det begynner å bli varmere ute så er det så koselig å ha selskap av Morris. Da kan jeg surre rundt i hagen til sent om kvelden og da er Mops med. De andre sover eller ser på tv. :)
Denne katten er aldri innendørs og da mener jeg aldri. Da det var 20 minusgrader i vinter da måtte jeg bære han inn og da ble han inne over natten. Han ble funnet i skogen stakkaren, før han kom til oss og har nok opplevd litt av hvert og er på sin vakt.
Ikke ofte jeg tar bilder av Morris lenger egentlig. 
Morsomt å ha noen.
Blogges i morgen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar