7. mai 2014

Inn i det siste!


Hei!

Nå har mine to hortensia som har stått lenge for å være meg, begynt å ta kvelden. MEN, blomster kan brukes inn i det siste. Vi klipper stilkene til det ikke er noe igjen ikke sant? Og da legger vi blomsterkronene i en skål med vann. ;)

Hortensia er jo så fin når den har tørket også. Jeg har klippet av blomstene på mine men er usikker på om de kanskje må henge oppned for å få fin form? Jeg har bare stikket de ned i krukker nå så vi får se. Fargen blir så dus og fin når de tørker!
Ble så fristet i blomsterbutikken i sted, det har kommet mange fine sommerblomster nå. Men vi må vel vente litt til. Jeg har fått tak i litt 17. mai pynt i dag i hvert fall. Kommer på bloggen i morgen, ha en fin onsdag!

4 kommentarer:

 1. hortensia er en kjekk blomst, lett å bruke både i potte og vase, og så fin da :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt får nesten ikke nok av den kjenner jeg. :)

   Slett
 2. Hortensia er jo så fine tørket, din hadde så nydelig farge. Selv plantet jeg hvit hagehortensia i fjor, nå kommer den full av knopper :-)
  Ha en fin kveld, klem Anita :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes hortensia skifter farge litt sånn hele tiden. Grattis til den i hagen! Det synes jeg er vanskelig å få til!

   Slett