20. mai 2014

Nyvasket gulv og hodet utenfor komfortsonen


God kveld! :)

Hvor deilig er ikke det? Med nyvasket gulv? Det er virkelig helt fantastisk. Kanskje spesielt om man har hvitt gulv og små barn… Uansett så ble kåken shinet i dag siden det har vært et par her og filmet. Det var i grunn en relativt pinlig affære. Hvordan være naturlig foran et kamera?.. Men om sluttresultatet ikke blir alt for pute tv aktig så skal jeg fortelle dere. ;)

Man kan jo si nei til slike forespørsler også selvfølgelig men jeg liker å stikke hodet litt utenfor komfortsonen. Kanskje ikke akkurat der og da men etterpå. Man vokser jo på det og man får oppleve mer. Eller hva sier dere? Å bare gjøre det samme dag etter dag er jo koselig og trygt men da skjer ikke det helt store. Så blir det jo feil og pinligheter innimellom med hodet utenfor men det er jo faktisk bare ille akkurat der og da. Man glemmer det etter hvert. Heldigvis. :)

Så nydelig det er i hagen om dagen da! Med litt regn så har det virkelig begynt å spire og gro. Tipper det er flere som koser seg der om dagen! :)
Vi blogges igjen i morgen! 

7 kommentarer:

 1. Fineste kjøkkenet. Må si at stolene er blitt superlekre, de er jo fine uansett farge da. Men nå er jeg nysgjerrig på hvem som var å filmet hos dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Kari! :)) Jeg er veldig fornøyd med stolene men jeg må si at jeg likte de sorte veeeldig godt også. Jeg skal fortelle om ikke det blir dødens pinlig. Da tror jeg rett og slett at jeg holder det for meg selv. Hehe. ;)

   Slett
 2. Jeg ble så glad da jeg så deg i Maison Interiør-bladet i dag. Kjempefin artikkel. Ekstra kjekt å se hvordan dere har det ute - for der har jeg ikke sett noe før. Jeg lurer på hvilken olje/beis dere har brukt på terrassen? Og som jeg har sagt før; Du har en blogg med sjel. En masse ting og tang jeg aldri har sett i andre hjem. Helt unik!
  Mvh Renate:)

  SvarSlett
  Svar
  1. For en utrolig fin kommentar Renate!! Nå ble jeg kjempeglad. :) Det er jo akkurat slik jeg ønsker at hjemmet vårt og bloggen min skal bli oppfattet. Er bladet ute altså?!! Er du prenumerant eller har du fått tak i det i butikk? Speeeent! Har ikke sett det. :))

   Slett
  2. Glemte å svare deg på hva vi har brukt på terrassen! Det er beis i nyansen Nordisk tre fra Gjøco.

   Slett
 3. Takk for svar! Bladet fikk jeg i postkassen. Med kjøkkenet ditt på fremsiden.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar selv. :) Håper jeg får det i morgen!!

   Slett