28. mai 2014

Pynt i pottene og trafikk på torget


Hallo!

I dag er det et friskt vær altså. Skikkelig vind men nydelig. Jeg ser at det skal bli fint i helgen også og det er supernice for da skal vi en tur på hytta i Sverige. (Det skal bli fint der også altså.) Da har jeg skikkelig lyst til å dra innom min absolutte favorittloppis som jeg har skrevet om mange ganger før. Den er stor og den er et skattekammer. Utrolig morsomt å gå der å rote blant rare ting og gubben som har det er en skrue også. :) 

Jeg synes virkelig at jeg finner unike ting der, ting som jeg ikke har sett tidligere osv. Og jeg som driver og selger unna masse ting om dagen. Hehe. Trenger vel egentlig ikke mer… Men om man bruker tingene så synes jeg det er greit, de tingene som bare ligger lagret et sted de går på finn.no nå. 

Ja har du forresten fått med deg at det er gratis å annonsere på torget på finn.no nå? Kanonbra! Da er det jo bare å legge ut tingene da. Jeg har solgt en god del ting på et par uker. Så deilig!

Bertil hadde plukket skjell til meg på stranda her om dagen og viste stolt frem fangsten. Da sa jeg at han kunne legge dem "der borte" så lenge så vi kan ha de til pynt og se på de. Så tenkte jeg ikke mer på det før jeg så at han hadde pyntet opp i pottene på forsiden av huset. B the decorator. Ble jo riktig så fint så sånn får det bli. :)

Ha en fin onsdag så blogges vi litt senere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar