28. mai 2014

Trelykter og blomster


Hei!

Jeg sitter ute i kveld også til tross for at det er kaldt. Med strikket genser så går det. Og mens jeg sitter her i solen og leser så hører jeg de som bader på stranden på andre siden vannet. Det er sporty det! Jeg har jo i flere måneder sett folk som har badet ofte. Nå i det siste hver dag og også om kveldene. Meget imponert. Og det er utrolig koselig med de badende, skikkelig sommerfølelse!

Er det forresten noen av dere som har planlagt en reise i sommer? For første gang på veldig lenge må jeg si, så har vi ikke planlagt noe. Føler ikke noe behov for det. Ennå, er best å tillegge. :) 

Disse trelyktene har stått ute hele sommeren, år etter år. Det får gå så lenge det går, ennå så lenge så holder de sammen. Jeg kjøpte de på Mestergrønn.

Ha en strålende onsdagskveld! 

1 kommentar:

  1. Jessica, photo is beautiful!:)
    Here, in Finland is cold, but we living in wish that soon is summer again...;)
    Happy day for you!:)

    SvarSlett