23. mai 2014

Syrinen på kanten


God morgen! :)

Hvert år som syrinen på kanten av hagen blomstrer så tar jeg masse bilder. Haha! Man må være kjapp å knipse for syriner blomstrer virkelig ikke lenge. Men de blomstrer utrolig fint når de gjør det. :)
Det blir mye blomster og hage på bloggen om sommeren men man flytter jo liksom litt ut så det blir jo naturlig. 

Nå håper jeg virkelig at nyeste Maison interiør kommer i postkassa hos oss utover dagen. I denne utgaven er vi med!! Jeg er så spent. Jeg har fått se forsiden og der er vårt kjøkken! Det er så utrolig stas at jeg nesten ikke tror det er sant. Og så tror jeg at jeg har et nytt stolprosjekt til Trygve. Usikker på om han har lyst på det altså… Skal vise bilder snart, kanskje dere har noen fine ideer.
Vi blogges da! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar