24. juni 2014

En stor favoritt!


Hei!

Ofte når Trygve er borte lager jeg fiskesuppe. Det er så utrolig godt og jeg kan ikke skjønne at han ikke spiser fisk! Ei heller hvite sauser osv… (Utrolig nok har han faktisk begynt å spise reker.)

Men nok om det, fiskesuppe er jo virkelig et festmåltid. Helst med et glass hvitt til selvfølgelig. :) Og det er jo så enkelt å lage og med masse fersk dill og persille så er det jo bare en drøm. Det morsomme er jo at B liker det skikkelig godt også. Det varmer et mammahjerte det, når barna spiser maten man har laget. :) Jeg klarte å presse inn tre skjeer på Lisa i dag også men der tok det stopp gitt. ;)

Jeg pleier oftest å lage noe av den samme fiskesuppen, en hjemmemekket sak. Enkel å lage og perfekt hverdagssuppe. En dag jeg har bedre tid så skal jeg legge ut en oppskrift.

Ha en fin tirsdagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar