23. juni 2014

Interiørvideo


Hei!

Fin ny uke! Håper du ikke blåser bort, det gjør vi nesten her. Håper på litt mer sommervær nå snart igjen… Om du tør så skal du få se den interiørvideon jeg snakket om som ble filmet her hos oss tidligere i sommer. Den ble lagt ut på fredag.

Pinlig? På det spørsmålet kan jeg svare udelt JA, men skit samma. Det er jo bare en video der jeg snakker i noen sekunder. Hvem husker det om noen måneder? OG, jeg er så lettet over noen ting jeg sa som ikke kom med i videon. Det var rare greier det. ;))

Så trykk her om du vil se og så blogges vi snart igjen! :)

2 kommentarer:

  1. Selvsagt turte jeg å se videoen!!! Den var fin synes jeg.
    Ikke noe problem med å skjønne at dette er din favorittplass.
    For en herlig utsikt, og for ett herlig kjøkken.
    Klemmer fra Marit

    SvarSlett