15. juli 2014

En gammel boks for boller!


Hei!

Jeg tror jammen at jeg har blitt avhengig av kakebokser, eller kanskje en samler. Huvaligen! Om noen år så er vel kjøkkenet helt fullt. Ikke bra… ;) Jeg var på loppis i Sverige og kom fikk syn på denne boksen. En av grunnene til at jeg liker den så godt er at farmor hadde en helt lik. Pappa hadde den i garasjen hjemme en stund men nå tror jeg den er borte. Farmor bakte boller hver uke og fylte opp denne og så fikk pappa og hans bror melk og boller etter skolen hver dag. :)

Boksen er rimelig bulkete så Trygve skal hjelpe meg å se om han kan rette den ut litt. Her går det i pakking inn og ut i dag og vasking av klær. Akkurat sånn det skal være i perioder på sommeren ikke sant? :) Det er så deilig å være litt på farta og så er det deilig å komme hjem også. 
Nå skal jeg hente en kaffekopp til å sortere litt tøy.
Vi blogges snart igjen, ha en kjempefin dag!

4 kommentarer:

 1. Så koselig! Fint med ting som vekker gode minner, og jeg er sikker på at farmors boller smakte vidunderlig, nesten så man kan kjenne duften :) Pakke inn og pakke ut ja.. ;) Nyt sommerdagene til fulle! Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Gry, nyt sommerdagene du også! :)

   Slett
 2. Jeg er ikke kjent med kakebokser annet enn til jul. Men selvfølgelig så går det jo an å oppbevare boller også i kakebokser. Og tenk å ha en boks stående til barna - hver uke!!! For et flott minne. Takk for tips!
  Mvh Renate :)

  SvarSlett
 3. Bare hyggelig Renate! Jeg har (mange :) forskjellige kakebokser til litt av hvert på benken. Jeg synes det er så koselig men nå får jeg passe meg så det ikke går overstyr. ;)

  SvarSlett