16. juli 2014

Wow så fine!


Hei hei!

Håper dere nyter sommerværet. Så nydelig det har vært i dag! :)))
I kveld så har jeg plantet om våre appelsintrær men jeg tror jammen de må få enda større potter ganske snart. Wow så fine og frodige de er! Vi fikk tak i de på Plantasjen, de var de eneste vi fant som var spiselige, det er jo litt morsomt. De er miniappelsiner og smaker som vrinsure sitroner for å være helt ærlig. ;) Men utrolig fine er de og lette å stelle da tydeligvis. Så det er et tips hvis du har lyst på slike planter, gir jo middelhavsstemning hjemme med en gang! :)

Nå har jeg litt å styre med så jeg sier fin kveld og så blogges vi snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Hvor er der mange frugter på dem
  og fine ser de ud.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Lonni! Javisst er de kjempefine! Og det er ikke min fortjeneste, jeg har bare vannet litt. ;)

   Slett
 2. Kjempefine:))
  Elsker fargen på de ♡

  SvarSlett
 3. så utrolig flotte de var, så flink du har vært:-)

  SvarSlett