4. juli 2014

Freeedag!


Hei!

For en herlig dag! Mye vind men for et sommervær! Og så har jeg fått en spennende beskjed i dag. Det har ingenting med bloggen å gjøre men jobben. Så det blir spennende fremover og ting skjer. Det liker jeg, når ting skjer og det rør på seg litt. Er faktisk veldig glad i forandringer når jeg tenker meg om…

Andre ting som har gjort denne dagen veldig bra er sovemorgen, rett på trening og så har jeg shoppet litt t-skjorter, hårstæsj og et par shorts til Lisa. ;) Hun trenger litt sommerklær og hun trenger noe å sette opp håret med, masse hår! Og hun blir så varm av det. Spørs om hun ikke river de rett ut da. Alternativt får jeg bare kjøre maskinen på hodet hennes innstilt på et par mm… Nei jeg bare tuller, det skjer ikke. Det gjør vi på storebror men ikke på lillesøster. :)

Nå ønsker jeg deg en strålende fin sommerdag og helg, blogges snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar