3. juli 2014

Inngangsparti i New York


God morgen! 

Jeg må dele dette bildet jeg knipset i New York for mange år siden. Er det ikke lekkert?! Så enkelt og likevel så utrolig stilig inngangsparti. Jeg og en venninne var og besøkte en tredje venninne som bodde der da. Det var i 2007 og dette huset tror jeg at jeg fant i West Village. Jeg kan gå tilbake å se på det innimellom fordi det er så lekkert. Fargene og enkelheten. Det kan fort bli for mye når man vil pynte opp med ting og tang så da må man huske å stoppe i tide! :) Det enkle er det fineste, kill your darlings osv. ;) Håper du fikk litt inspirasjon. Nå må jeg fortsette å kjøre morgenracet her. ;) 
Ha en fin torsdag!

3 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg følger deg helt i fargebruken, kjølig og rustikk, med dette innslaget av pastell. Flott

  SvarSlett
  Svar
  1. Javisst er det flott! Morsomt at du synes det.:)

   Slett
 2. Lekkert! :D Har såååååå lyst til å reise til USA altså......! Blir jo ikke bedre av at "alle" andre drar. *ler*

  SvarSlett