28. juli 2014

Knæsj rosa!


Hei hei!

Denne blomsten er nå et minne blott i bedet på forsiden av huset. ;) Men mens den blomstrer så er den kjempefin, den sprer seg raskt og den er kanon å ta inn i buketter. Usikker på navnet…

Det som er merkelig er at dette er en farge jeg aldri ville ha valgt på klær, interiør eller i grunn noe som helst bortsett fra på blomster. Og da er den jo kjempefin og lyser opp et helt rom. Den lyser opp kjempefint i hagen også. Det er egentlig mange farger på blomster og planter som jeg ikke ville ha valgt  noe annet sted enn akkurat der. Har du tenkt på det? De er i en klasse for seg og er nesten finere jo skarpere de er i fargen. Jeg blir egentlig bare mer og mer fasinert av alt med naturen jo eldre jeg blir. ;) Kjerringvarning eller hva?

Ønsker deg en kjempefin mandag og fin nye uke, blogges snart igjen!

7 kommentarer:

 1. så søt en liten blomst:-) elsker fargen både på blomster, klær og interiør;-) en fin uke til deg :- klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Helen! Nå kom jeg på når jeg kan velge denne fargen på klær/sko; treningsklær! :)

   Slett
 2. Hei på deg! Lenge sia sist! Så masse flotte ting som her skjedd her inne sia sist!! Herlig farge på blomsten! Enig i at det er ein super farge på treningsklær! :o) Ha ei super veke! klem

  SvarSlett
 3. Jeg vet heler ikke hva den heter, utrolig fin var den uansett. Jeg anbefaler bloggen moseplassen.

  SvarSlett
 4. Åh fuksiarosa kan være både på klær, puter, pledd, bilder, men så er eg ei ROSAjente.

  SvarSlett
 5. Kul blomst, i herlig farge!
  Mange farger jeg ikke kunne hatt i interiøret heller, men på blomster går alt an:)

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 6. Det er noe med å få inn denne fargen eller en annen knæsj farge på en eller annen måte i interiøret. Uansett om det er på selve interiøret eller på blomster så lyser det opp utrolig fint! Takk for kommentarer, kjempehyggelig! :))

  SvarSlett