30. juli 2014

Litt nytt på kjøkkenbordet


Hei hei!

For et fantastisk vær, dag etter dag. Og nå begynner det endelig å bli litt svalere, da blir det jo bare helt tipp topp. Jeg har vært ganske flink til å kjøre med vannspredere på gresset i år. Jeg hater brunt/gult gress! Det er så trist, minner om høst. Samme er det med vår store bjørk midt i hagen. Når den begynner å få gule løv i slutten av juli da blir jeg bittelitt deprimert. Så en natt vannet jeg til og med den… Lurer på om det funker å vanne et så stort tre i det hele tatt. Skal vel ha "litt" vann kan jeg tenke meg…

Nok om det; i dag stakk jeg innom Rema etter å ha levert B og tok med litt hverdagsluksus. Et beger med jordbær og en potterose. Ikke så mye som skal til! Med litt nytt på bordet så blir man glad hver gang man går forbi, ikke sant? :)

Jeg kjenner at roser har fått en liten revival her hos meg. Har vært lei lenge men nå har jeg lyst å ha de her igjen. En blomsterdekoratør tipset meg om å kjøpe potteroser isteden for snitt innimellom. De står jo ikke lenge men de er billigere enn en bukett. Så om man uansett vil ha blomster til helgen så er det jo helt ok. 

Ha en fantastisk onsdag så blogges vi snart igjen! :)

1 kommentar:

  1. Potteroser er fine dem.
    Jeg planter mine ut etter hvert, og de vokser og trives, og noen kommer faktisk igjen år etter år.

    SvarSlett