26. juli 2014

Litt om Cavo Spada Deluxe på Kreta


Hei!

Hotellet vi bodde på under ferieturen til Kreta heter Cavo Spada Deluxe & Spa. Det er jo så kjekt når man selv skal sjekke opp hotell å få litt info så derfor tenkte jeg å skrive noen rader hvis noen googler og kommer til meg. :)

Det er et femstjerners hotell. Det er flere ting som jeg ikke synes når helt til toppen på dette hotellet så derfor kan jeg ikke være enig i det. Opplevelsen av hotellets fasiliteter er femstjerners men det er flere andre ting å peke på. Dette blir derfor det dårligste femstjerners jeg har vært på.

Vi kjøpte en chartertur med all inclusive gjennom Apollo. Mat og drikke er bra men når ikke opp til fem stjerner. Tatt i betrakning at det er all inclusive er jeg klar over at maten ikke blir som på en a la carte restaurang. Likevel har vi opplevd bedre mat og drikke på andre femstjerners. 

Bassenget var stort og fint men vi savnet en dypere del. Som du ser så var det 1,10 meter over hele. Jeg skulle også ønsket meg litt mer utstyr til barna ved det lille bassenget men jeg skjønner at dette ikke er et  hotell som har barnefamilier som primær målgruppe. 

På rommet hadde vi mygg. Vi er helt overbeviste om at de kom inn gjennom luft- eller AC-anlegget. Vi snakket også med flere gjester som var helt sikre på at myggene ikke ble sluppet inn gjennom deres terrassedører. Likevel ble de bitt på natta. Det gikk en stor åpen kanal tvers igjennom hele bygget som vi kunne se gjennom taket. Det eneste personalet gjorde med dette var å dele ut myggmiddel i form av stikkontaktplugg. Det som burde vært gjort er å sjekke om det er en koloni av mygg som klekkes i et fuktig og dryppende AC-anlegg.

Våre senger var harde. Så harde at vi våknet mange ganger på natten med vondt i skulder eller hofte og måtte snu oss. Det er ikke mye gøy når man har tatt inn på hotell for å feriere. Reisesengen vi fikk til Lisa hadde en bunn som så ut som, ja hva skal jeg si. Se selv bildet. ;) 
I tillegg fant vi to lightere og et kritt i sengen. Rimelig spesielt. Vi bad om å få en ny seng.
Må også si at underholdningen på dette hotellet var rimelig trist. Jeg har vært på hotell som har hatt riktig så fin underholdning med flinke folk. På dette hotellet var det til tider lavmål. Uten å gå i detalj så var det amatørenes aften flere kvelder i uken…

Helt til sist så vil jeg skryte litt.
Personalet som var superhyggelige og imøtekommende. Da vi spurte om å få bytte Lisas seng så var det ingen problemer. Vi fikk også umiddelbar hjelp med å bytte rom på grunn av kveldssol og uutholdelig varme på terrassen når det var leggetid for barna. Dette står til fem stjerner. Vår erfaring er at forskjellen mellom fire- og femstjerners hotell er at personalet tar våre bekymringer på alvor. (På firestjerners blir det ofte et skuldertrekk.)

Skal du likevel hit, velg et rom som har markterrasse mot bassenget. Det er et supert opplegg hvor du nesten føler at du har et eget basseng nedenfor en liten hage/terrasse.
Vi var veldig fornøyde med vår romplassering da denne broen leder over til strandbaren og iskald øl… :)
Noe mer info og bilder fra dette hotellet finner du i dette innlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar