25. juli 2014

Sommertur!


Hei hei!

Vi har vært på tur til Kreta og her kommer noen bilder. :)
Det var så dårlig nett der at jeg la ned bloggprosjektet for en liten uke. Det hadde vel fort tatt en 45 minutter å laste opp et bilde. ;) Og var det noe vi ikke hadde der nede så var det tid. For et race med en ettåring og en fireåreing på tur. Puh! Som Trygve sa på flyet; det hadde vært deilig med ferie… 

Dette bildet liker jeg så godt, lille Bertil og de store herlige bølgene. For et nydelig lys det var den kvelden! Og steinene og trestien. Så lekkert!
Stranden nedenfor hotellet var kjempefin men hjelpe meg så knotete å bade når det er rullestein på bunnen. Det liksom bare raser ned i vannet når man går. Tror jeg skal sørge for å ha en sandstrand i nærheten neste gang...
Hvor lekkert er det ikke med slike halmparasoller. Det synes jeg er så stemning!Basseng rett utenfor rommet, tipp topp!
Alle bildene er tatt med mobil, jeg tok ikke med meg kamera. 
Alt i alt en fin tur men jeg må si at ferie har fått en annen betydning etter at man har fått barn. Det er nok mer ferie for de enn for oss. ;)

I dag har Trygve kjøpt hummer så det skal vi straks hive på grillen. Mmmmmmmmmmm.
Ha en nydelig fredagskveld! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar