20. august 2014

Det rare lille drivhuset!

Lurer på om det er mer grønt utenfor enn inni drivhuset. ;)))

Hei hei!

Nå føles det som om jeg ikke har vært i hagen på flere uker. Når man er hjemme, og spesielt om sommeren, så går man jo rundt og titter og vanner og ordner hver dag. Nå har jeg jobbet i tillegg til at det har vært litt kjipt vær og nå har jeg nesten dårlig samvittighet for at jeg ikke har "brukt" hagen i det hele tatt. Jeg trives best når jeg har tid til å surre litt rundt der. 

Men jeg må vise dere en ting; vårt lille, rare drivhus! Har dere sett noe så merkelig? Det begynte med at jeg og Bertil plantet oregano og jordbær i et gammelt vanntrau. Men så er fuglene så ivrige på å spise opp Bs jordbær så jeg måtte finne på noe. Fant et minidrivhus i boden og bare satte det over trauet så lenge. Til vi gjorde en ordentlig løsning til plantene. Men så er det alltid sånn med oss at hvis noe kanskje ikke er 100 % riktig, men det funker, ja da blir det slik likevel. Lenge… ;)
Ha en kjempefin onsdagskveld så blogges vi snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar