18. august 2014

Lys om kvelden


Hei!

Full fart hverdag igjen altså. Her går det unna. Først jobb og så rett på trening. Føles som døgnet har for få timer akkurat nå men jeg tror nok man fort venner seg til den nye hverdagen igjen. Jeg må trene for å få overskudd så det er bare å ta tak. I dag var det dans og det var så moro at jeg glemte at jeg trente. Det er fint det! Og så litt styrke etterpå. Tipper jeg kjenner det i morgen…

Nå begynner det bli så mørkt om kveldene at man må tenne fler og fler lys, ikke sant? ;) Her har jeg knipset fra vinduet på kjøkkenet. Merkelig at den ene flammen på lyset ikke synes, det var tent… :)

Nå må jeg se litt på tv før det er helt kvelden, deilig å slappe av på sofaen!!!
Blogges! :)

6 kommentarer:

 1. Fint med høst også. Kos med stemning på mørke kvelder.

  SvarSlett
 2. hallo, ich habe gerade ihren blog entdeckt und mich gleich bei ihnen eingetragen, damit ich nichts mehr verpasse!!! ich liebe ihre dekoration und einrichtung!!! einen schönen dienstag wünscht ihnen angie aus deutschland

  SvarSlett
 3. Endelig høst ja:)
  Tenkte lys, sofakos, pledd og Idol, hehe:))

  SvarSlett
 4. Herlig bilde, som minner om tiden vi har i møte... høst og mørkere kvelder, men kos... ;o)

  SvarSlett