25. august 2014

En tur i hagen


Hei!

Jeg fant et halvspist kirsebær i hagen i dag så jeg måtte sjekke om det kanskje var fra vårt tre. Ja, muligens hadde vi da alltså ett bær men i så fall tok fuglene det nå. ;) 
I år må vi virkelig kappe greinene på det for vi har hittil ikke fått et eneste bær som har klart seg helt frem til det er blitt modent.

En liten tur i hagen altså og da så jeg at det jo faktisk er riktig så mye sommer igjen fortsatt. Det er liksom så kaldt om kvelden at jeg ikke helt sitter ute. Men gresset er jo grønt og blomstene blomstrer så det er jo bare å gjøre det beste ut av det.

Nå skal jeg jammen se litt på Det nye jenta og Fotballfrue. Kanskje det er morsomt? En flink dame er hun i alle fall som får til ting, blir morsomt å se henne som programleder.
Vi blogges! :)

2 kommentarer: