26. august 2014

What a night!


Hei!

For en utrolig nydelig kveld det er i kveld! Lyset er magisk! Jeg vil ikke gå inn men det er jo for kaldt å sitte ute nå. Jeg virkelig elsker dette lyset, solnedganger og kveldsstemning. Det er noe av det beste jeg vet. Utroligt fint!! 

I dag startet jeg dagen med en kaffe i hagen før jobb. Jeg har sånn arbeidstid nå at jeg rekker det og det er helt nydelig. Hverdagsluksus og livskvalitet. En kaffe helt alene i lugn og ro før jobb kan jo forandre hele dagen. I hvert fall hvis man starter med to barn og full rulle.

I dag har jeg og Trygve prøvet ut litt 70-talls kostymer. Ikke fordi det er en hobby vi har men vi skal på temafest til helgen. ;) 
Tror vi har en plan men jeg må fikse hår og sminke også og det kan jeg virkelig ikke. Må google litt å se hvordan folk så ut in the seventies.
Ha en nydelig kveld så blogges vi! :)

1 kommentar: