8. august 2014


Hei!

Jeg måtte bare legge inn et bilde av solnedgang. Og for sikkerhets skyld i både liggende og stående bildeformat… ;)

Jeg elsker solnedganger! Jeg får ikke nok og vi er jo så heldige å ha fantastiske solnedganger fra terrassen. Jeg elsker å sitte å se på utsikten og solen utover kvelden men så elsker jeg å se serier på Netflix også. Og denne sommeren så har det jo vært nydelige solnedganger i stort sett hver kveld. Så når jeg egentlig har bestemt meg for å se på tv så får jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke ser på solnedgangen. Så då må jeg løpe ut å se på utsikten innimellom. Og så inn igjen å se på tv. Og så ut en tur i hagen. Og inn igjen. ;) (Jeg tuller ikke.)

I kveld har det vært nydelig og helt stille. For en sommer!
Men nå blir det Netflix. ;)
Jeg har begynt å se på Orange is the new black. Tusen takk for tipset om du leser dette Gøril! Kjempebra serie, har akkurat begynt på andre sesong nå.
Har du ikke sett den? Do it!
Blogges i morgen.


1 kommentar: