8. august 2014

Matbokser til barnehagen


Hei!

Med en uke igjen til barnehagestart så har jeg lyst til å få på plass noen supersmarte matbokser til kidsa. Den eneste jeg har nå er Fantorangenboksen til Bertil. Den er kjempefin, kanskje litt stor og må vaskes for hånd. Grei nok men jeg trenger en til til Bertil og to til Lisa. Tror de må være i plastikk. Må bunkre opp litt nå og være forberedt. :)

Hva slags matbokser bruker du? Har du noen tips? Jeg vil gjerne få tak i flere som har plass til yoghurt. Jeg er så lei av å sjonglere med begere, bokser og klær fra gangen til bilen osv. Strømlinjeformet vei til barnehagen er det som gjelder nå. ;)

De små fine plastikkboksene fant jeg på Europris til 30 kr eller noe slikt. Veldig sjarmerende og jeg tror det blir stas for de små å åpne å se hva som ligger i. Håper det i hvert fall. Så noen litt store matbokser som jeg kan legge et par brødskiver i, en yoghurt og en liten boks trenger jeg. 
Tips til en smidigere hverdag mottas med stort takk!

Nå må jeg rushe ned en liten tur på jobb, blogges snart igjen.
God fredag og helg!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar