28. august 2014

Kaffe utendørs!


Hei hei!

Hvor nydelig er det ikke å rekke en kaffe utendørs før jobb? Så fint været har blitt igjen nå. Lovely. Nå har jeg så utrolig lyst på noe nytt til huset. Noe til stuebordet. Noen fine lykter og slikt men vet ikke helt hva. Typisk høst at man får lyst til å fornye litt. Så fort jeg får litt tid over skal jeg tråle litt nettbutikker, det er moro det. Ha en fin torsdag! :)

2 kommentarer:

  1. Det så herlig ut :) Godt å ha god tid om morgenen :) Jeg synes bildene dine er så stemningsfulle! Kan jeg spørre hva du jobber med? Og hvordan rekker du en kaffekopp ute før jobb? trenger tips, hehe :) Klem fra Marie

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Marie!! Jeg elsker å ta bilder og prøve å fange stemninger. Så det var kjempemoro å høre! :) Jeg jobber på radiostation og eneste grunnen til at jeg har tid til å ta en kaffe i hagen om morgenen nå er at jeg har fått nye arbeidstider og begynner senere. Ellers hadde det aldri gått. Planlegging for å få bedre tid er dessverre ikke en av mine sterke sider så dårlig med tips der. Hehe. Jessica

      Slett