4. august 2014

Lisas rom


Hei og fin ny uke!

I går kveld satt jeg ute og ventet på regnet og uværet som skulle komme. Tente lys og så på himmelen som ble mørkere og mørkere. Endelig kom regnet men likevel ikke så ille uvær som jeg hadde ventet meg (og kanskje håpet på ;). Jeg vet ikke hvor mange ganger det har vært varslet regn denne sommeren og så har jeg sett noen mørke skyer i horisonten som rett og slett bare har blåst forbi uten at en dråpe har  truffet gresset. Deilig med regn i går! 

Det har vært så sykt varm i andre etasje hos oss og et par vifter har surret for fullt hver natt. De hybelkaninene som viftes frem fra hjørnene har ikke vært til å leke med. Hvem har lyst til å vaske innendørs i 30 graders solsteik? Man vil jo bare være ute, i skyggen, bade, spise is…
Men jeg tok tak i alle fall for et par dager siden og ryddet og vasket i barnas rom. Nå føles det så godt. 
Jeg har ikke gjort mye inne hos L. Hun sover jo bare der enn så lenge.
Men jeg tror man kan se at det er en jente som bor der nå i hvert fall. :)
Vi blogges! :)

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Ja, det er veldig friskt med litt regn... Litt godt etter så masse flotte soldager :o)
  Koselig på rommet til Lisa, fine tegninger på veggen med supersøte dyr!
  Ha ei fin veke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du, det er sånne superkjekke klistremerker. Som går å ta av å sette på flere ganger. De dyrene altså. :)

   Slett