6. august 2014

Gardiner og båtliv


Hei!

Nå har jeg endelig sydd gardiner til kjøkkenet! Jippi! Jeg har ønsket meg nye leeenge men så har jeg et så ukurant mål på vinduene at jeg enten må sy de helt fra scratch eller sy om ferdigsydde gardiner. Kjipt, for tid har jeg ikke mye av om dagen. :) 
Men så i går så fant jeg fine gardiner, hvit- og gråstripete roll-ups som jeg har vært på jakt etter og sydde jammen om de samme dagen. Tjohoo! 
Så deilig når man tar tak i ting som skal gjøres altså.

I dag har jeg og L vært en tur på stranda. Jeg synes det var litt for kaldt i vannet men det er jo kjempekoselig å bare sitte på gresset eller sanden og se på båtlivet. Lisa synes også det er spennende så det funker å sitte litt stille å bare se. 

Jeg er så trøtt nå så øynene går litt i kryss men skal prøve å komme sterkere tilbake i morgen. ;)

2 kommentarer:

  1. Fint bilde, med herlig fargekombo :o)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk frøken loppe! Jeg synes fargene i dette bilde ble litt rare, fikk det ikke helt til. Men det er tatt i kveldssol, ikke lett å fange virkeligheten på et bilde. Så hjertelig takk! :)

      Slett