30. august 2014

Liten plante ved døren


Hei og god lørdag! :)
Se for en koselig liten gave det sto utenfor min dør da jeg kom hjem fra jobb i går. En plante fra naboens hage. Tusen takk Silje! :)
Det er så koselig å bytte og dele med seg av planter man har i hagen. Det pleier vi å gjøre. Kjempefint å bare dele på store stauder f. eks. Denne rosa skal jeg plante i bedet sammen med litt annet veldig snart.

Og så var vi jo på kostymeparty i går. Kjempefin fest med masse god mat og drikke og superstemning! Og så var det jo disse kostymene da. Temaet var 70-tall og jeg fant en gammel kjole etter farmor og kjørte litt hippiestil. Men Trygve, ja det er en egen historie. For en look… Han så… "fantastisk"… ut...

Jeg kommer innom litt senere og legger ut et bilde av oss. :)
Ha en kjempfin lørdag! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar