30. august 2014

We love the seventies!


Hei!

Her kommer et bilde av meg og en av skuespillerne fra "the anchorman"!
Vi var altså på kostymeparty i går og jeg synes Trygve var i en klasse for seg. Litt sånn når halve kvelden hadde gått så kom vi på at han hadde parykken bakfrem. Men hva gjorde vel det haha! Barten er hans da, med mascara på… ;)

Jeg fant en kjole som min farmor faktisk hadde på seg på 70-tallet. Jeg hadde glemt at jeg hadde den oppe i kottet. Og mens jeg lette etter smykker og annet så oppdaget jeg jo at jeg hadde masse ting i denne stilen. Hvis noen hadde spurt meg om jeg liker 70-talls stil så ville jeg nok ha sagt nei men så oppdaget jeg at jeg hadde halsbånd, armbånd og ringer i den stilen som jeg bruker hver dag. Ikke har jeg tenkt på at mine smykker og klær og vesker faktisk er ganske retro i stilen. Merkelig. Til og med støvlene jeg har på meg er mine som jeg bruker ofte. 

Det gjør ingenting at det regner i kveld for nå har vi bunkret opp med godterier av alle de slag og det blir film. Ønsker dere en kjempfin lørdagskveld! :)

5 kommentarer:

 1. Såååå kult!!! Skikkelig back to the seventies det der ja.
  Lørdagshilsen fra Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra du synes det Marit! Veldig artig å kle seg ut en gang iblant faktisk. :) God helg!

   Slett
 2. Er det eg som har detti helt ut av bloggen din nå......er du gravid igjen? Og for all del, kjempekoselig!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det er jeg for guds skyld ikke Line Kristin! Men jeg ser jo at det ser slik ut på bildet, Aner ikke hvorfor vi holder hendene der! Hahaha!

   Slett
 3. Hohoho, no trudde eg du var på vei til å ta meg igjen, siden eg har fire ;-) Det er et skikkelig gravidpar-bilde, så kanskje det er et tegn..? Hihi!

  SvarSlett