14. august 2014

Min favoritthobby!


God morgen!
Eller ja, morgen og morgen, 11… Men før jeg får en sjanse til å puste ut for første gang om morgenen så er det fort formiddag. En levert i barnehage og en i seng for første nap. :) Og slik går no dagan…

Nå har jeg begynt å jobbe litt igjen og på mandag starter det for fullt. Skikkelig moro! Jeg trengte virkelig å komme meg ut av huset nå og så er det jo så utrolig koselig med helg når man jobber hele uka. ;) Kjøpe inn blomster og lage god mat. :)

Det blir dårligere tid til blogging når man jobber dere, det er helt klart! Men dette er min hobby hvor jeg virkelig slapper av og koser meg, så til tross for at det blir blogginnlegg litt sjeldnere så slutter jeg ikke. Viktig å drive med ting man virkelig liker, eller hur? 

Ha en fin torsdag så blogges vi snart igjen! 

3 kommentarer:

 1. Ja, helt enig med å ta seg tid til ting man koser seg med innimellom i travle tider! Lykke til med jobbing igjen!
  Fin torsdag til deg også :)

  SvarSlett
 2. Her blir det blogging i rykk og napp, merka det tok på når jeg gikk tilbake i jobb :) Men det er en morsom hobby! :D

  SvarSlett
 3. Så fint bilde!!!
  Ja, enig med deg! Viktig å ta seg tid til det en koser seg med, om det er blogging eller anna hobby!
  Lykke til med oppstart i jobb igjen!
  Ha ein fin, fin dag og snart er det jammen helg igjen også ;o)

  SvarSlett