10. august 2014

Koselige lys i august


Hei og god søndag!

Oj, nå ble jeg trøtt nå. Nå har vi vært i gang i hele dag og så satte jeg meg ned og spiste og DA blir man  trøtt da. Vi har vært på besøk hos venner i dag så det har vært en kjempefin dag men sliten blir man likevel med kidsa i full fräs. 

Har dere lagt merke til hvor mye mørkere det blir om kveldene nå? Jeg får skikkelig augststemning hvor hagefest, stor måne og lamper over terrassen hører til. Jeg har satt opp noen "augustlys" for å få litt stemning om kvelden. Terrassedørene står jo oftest åpne lenge fortsatt og litt lys er jo hyggelig. Jeg er så fornøyd med lysene vi har ute i hagen også, skjønner ikke at jeg ikke har satt opp det før. Virkelig stemning, vinter som sommer!

Nå skal jeg sette meg ute litt, med et glass rødt vin. Må slappe av litt i sofen på terrassen og nyte livet før det blir for kaldt. :) Ha en fin søndagskveld!

6 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Ja, det blir mye tidligere mørkt nå. Kl. 22. er det mørkt her hos oss!!!
  Litt koselig også!
  Snart kan vi kose oss under teppet i sofaen, med en varm kopp te, glede seg til helg,
  og jeg gleder meg også stort til alle tv programmene som snart starter opp igjen, tv-slave som jeg er!!!

  Ha en fin ukes start!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du ikke Netflix Anne-Marit!! ;) Der er det mange fine serier. :))

   Slett
 2. Nå begynner det og bli mørkere om kveldene ja, koselig:)
  Tente stearinlys og vind i trærne, jeg elsker høsten, og for meg kan den ikke komme fort nok;)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Såpass ja!.. Nei jeg lengter vel ikke akkurat til høsten, blir litt lei meg når sommeren er over. Men elsker høsten når den vel er her!

   Slett
 3. August & høsten er vakker..
  Nyt kveldene du.
  Klem Christina

  SvarSlett