16. august 2014

Nytt på terrassen


Hei! :)

Håper dere har en fin lørdag! Etter å ha hatt en meget slitsom dag i går så er det en glede å kunne si at i dag så har jeg og barna hatt en kjempefin dag sammen. Herregud, jeg tror jeg og Bertil kranglet fra morgen til kveld i går. Er det ikke fantastisk når man kan kose seg sammen? Og det er ikke alltid, det skal være sagt…

Etter at vi hadde vært ute på farten i dag så sto jeg på kjøkkenet og mekket "rårakor"og bacon med tyttebærsyltetøy og rømme. (Btw verdens enkleste og godeste rett som jeg tror jeg må legge ut oppskriften på snart. Enklere enn det kan det ikke bli.) Da kom svigermor forbi på vespaen og ble til middag og i morgen er vi bedt til dem på vafler. Gleder oss! :))

På handleturen i går så kjente jeg at jeg måtte ta med en krysantemum hjem. For noen fantastiske blomster det er! Mine sommerblomster har liksom begynt å takke for seg nå, et ganske trist syn. Håper jeg får fart på dem igjen. Men det er da det er så herlig å unne seg noen krysantemum som kan stå og pynte opp på terrassen til langt utover høsten. Kjenner at jeg må ha et par til etter hvert. Nydelige!

Ha en finfin kveld, vi blogges i morgen! :)

3 kommentarer:

  1. Frilandskrysantemum er toppers. :)

    SvarSlett
  2. Sikke en fin farve på den krysantemum. Her har jeg en i helt lys, men denne var finere. :-)

    SvarSlett