1. august 2014

Utrolig enkelt og godt på grillen!
Hei!

Ja, altså, nå går det mye i mat her men jeg må bare stikke innom for å minne dere på hvor godt det er med mais på grillen! Spesielt de som er kokte på forhånd. Da skal de jo bare bli varme og få litt farge egentlig.
Hva med deg, pleier du å grille mais? I dag hadde vi både mais og min favoritt kjøttdeigspyd på grillen. Med litt ost og urter i. Sååå godt!

På maisen må jeg ha masse smør og salt. Til og med Lisa på 1 år gomler i seg dette til middag. Så morsomt! I dag klarte jeg forresten å knekke av en av mine fine amerikanske vintage maishåndtak som jeg fikk tak i i Florida. Det begynner å bli en del antikke ting som har klart å overleve i hundre år frem til de møter meg og min familie. ;)
Nei nå blir det tv, ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar