14. september 2014

For en kveld!


Og for en dag! :))))

Jeg hadde som mål å bare nyte denne søndagen om det ble fint vær. Det ble det og det gjorde jeg. ;) Så fint for det er jammen ikke lett. ALLTID noe som skal gjøres. Krigen mot støvet osv. Men jeg prøver virkelig å huske på hva som er viktig og i dag har vært en herlig dag. For å ikke snakke om kvelden, helt magisk. Måtte knipse og knipse på forskjellige steder i hagen og på utsikten. Hehe. Elsker jo å ta bilder og når lyset er helt spesielt da får jeg liksom ikke tatt mange nok. :)
Og mens jeg surret rundt i hagen så lå to andre på sofaen med ipad. Med nedrullet gardin for at de fikk kveldssolen i øynene. Det er gjengen sin det. ;)
Jeg kjenner at jeg har fått ladet opp med energi i dag. Tusen takk været for enda en nydelig dag. 
Vi blogges! :)

2 kommentarer:

 1. Today was a beautiful they here too!
  I love your pictures!
  Have a nice new week!
  Monique

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much for your comments Monique! Nice week to you too! :)

   Slett