16. september 2014

Foto fra Maison


Hei!

Skrev jeg at jeg fikk en kjempefin overraskelse - at fotografen til reportasjen i Maison Interiør sendte over alle bildene hun tok av hjemmet vårt. Tusen takk Jeanette! Så gøy å se og ha. :) 
Jeg har fått flere bilder enn som ble brukt i bladet men dette ble det i hvert fall. Morsom vinkel som jeg er dårlig på å selv få frem på bilder. Skipet på hylla på veggen der har Trygve bygget når han var mindre og tremasken kjøpte vi av en luguber fyr på Cap Verde. :)

Nå på morgenen så har jeg klart å tømme ut en HEL boks med granola som jeg kjøpte i Sverige i helgen. Den var så god og uten sukker og jeg var meget fornøyd. Lisa satt på fanget og jeg skulle ta ut til henne og så mistet jeg ut ALT på gulvet. Tror ikke det var en eneste smule igjen i boksen. Fin start på dagen der altså. Men det positive er jo at gulvet på kjøkkenet er støvsugd før kl. 9…

Ha en kjempefint tirsdag, blogges snart igjen! 

2 kommentarer:

  1. Nydeligt, og så flott å få komme i Maison ♥

    Ha en flott dag :)
    Charlotte

    SvarSlett