28. september 2014

For et lys!


Hei! :)

Jammen om ikke blomstene i bedet har fått en revival. Noen av staudene har liksom begynt på ny igjen. Snakke om fin september. Var det ikke et år det kom hvitveis i september? Mener å huske det… 

Jeg fant akkurat nok blomster til en bukett i dag i alle fall. Disse blomstene har jeg fått av naboen og de er så fine! De har så utrolig fine blader så det holder med noen kvister så er det en hel stor bukett. Og det lyset som er i kveld da, fantastisk! Lav, lav sol over byen og inn gjennom vinduet. (Jeg nyter av synet rett og slett. Må jo forresten si at den formen på vaser gjør alle buketter utrolig fine. Må ha flere sånne slike!)

Jeg har så lyst på ny bordskive til vårt kjøkkenbord! Det har jeg hatt et par år og jeg vil at Trygve skal bygge den men det vil ikke han, haha! Han som har laget bord til mange andre. Men du vet skomakerens barn… ;) Jeg lurer på om jeg skal ønske meg det til bursdagen og så lurer jeg på om det kan gjøre en forskjell? Kanskje han kjenner seg mer tvunget da? Mohahahaha! Vi får se. 

Nei nå blir det straks sjokkiskake som jeg har bakt til meg og Bertil i ettermiddag. (Verdens enkleste og veldig god!) Fin søndag til dere som er innom i kveld! :)

2 kommentarer:

 1. Så vakre blomster du har i bedet ditt Jessica, fantastisk! Tenk at de blomstrer så sent. Jeg har tatt bort det meste av sommerblomster nå, men under kjøkkenvinduet har jeg sådd noen stokkroser som blomstrer på sitt flotteste akkurat nå, og som forhåpentligvis vil komme igjen til neste år.

  Ønsker deg en herlig søndag!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
  Svar
  1. Stokkroser er noe av det fineste, grattis! Takk Netta ha en fin kveld. :)

   Slett