7. september 2014

Kaffekoppen


God morgen!

Enda en dag som starter med skikkelig morgentåke her. Virkelig høststemning. Lurer på om det blir en tur i skogen etter hvert for å sjekke om det er noen kantareller. 
Nå slapper vi av inne med fyr i peisen. Jeg drikker alltid kaffe ur den samme koppen når jeg er på hytta. Alltid. Åh som jeg skulle ønske jeg hadde åpen peis hjemme også, det er så utrolig koselig. I vårt neste hus må vi ha det. ;)

I går tok vi en løpetur bort til stedet hvor vi giftet oss. Hotellet hvor mange av gjestene våre bodde har vært til salgs i mange år og nå står det bare og forfaller. Forferdelig. Det er jo kjempestilig og ligger på en fantastisk plass. Jeg knipset noen bilder som jeg skal vise dere.

Ha en fin søndag, vi blogges snart igjen!


Annonse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar