10. september 2014

R som i vårt etternavn


Hei!

Her er jeg igjen! :) Og jeg som har vært vant til å legge ut et bilde hver dag mens jeg har hatt mammapermisjon. Nå rekker jeg ikke det, som skrevet tidligere. Mye jobb om dagen og når jeg er ferdig med alt som må gjøres om kvelden så er jeg helt tom. Jeg vil gjerne skrive et blogginnlegg men jeg må vente til dagen etter, da hjernen fungerer igjen. Min hjerne er på topp om morgenen, IKKE om kvelden! Det eneste jeg gjør da når jeg er helt utslitt er å se på Nanny på Netflix. ;)

Dette bildet har jeg tenkt å poste i lang tid, det er fra rundt Lisas bursdag. Jeg tror ikke jeg har vist dere vår R før. Det er en klassisk lysbokstav fra marquee.no . De er så tidløse og lekre i ekte Broadwaystil. Elsker dem! Jeg synes R:en nesten er like fin slukket som tent. Og bokstavene kommer i mange forskjellige finisher som gir helt forskjellige uttrykk så jeg kan ikke tenke meg det interiøret hvor ikke en lysbokstav passer in. Moro, moro.

I kveld skal jeg vise dere hotellet jeg snakket om. Et kjempeflott, sjarmerende hotell der vi giftet oss i 2009 og som nå bare står og forfaller. Blogges senere da! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar