21. september 2014

Nye gamle ting!


God morgen!

Vi var på swap meaten på Ekebergsletta i går og jeg tenkte at jeg helt sikkert skulle kjøpe noen gamle ting. Men ikke. Det eneste jeg kom hjem med var disse "nye" bokstavkrusene! Det er nesten som at jeg er litt mettet på alle de gamle tingene. Synes det har vært mye av det samme lenge; gamle trekasser, norgesglass mm. Det er fine ting men det er akkurat som med saker som er trendy; blir det for mye av dem så blir det kjedelig til slutt. Man ser de overalt og går lei. Skjønner du hva jeg mener? Jeg har lyst på "nye" gamle ting, som vi ikke har sett før. :)

Uansett, de krusene her var jo kjempesøte og jeg fant bokstavene til hele familien. Lurer på om jeg skal ta en løpetur, det blir bursdagskake etterpå så det er sikker lurt. ;)

4 kommentarer:

 1. Stilige kopper! Du har nok et poeng, en god miks er gøyest ;) Her er det ikke så mye nytt, men en del forskjellige gamle ting.
  Nyt løpeturen, jeg har faktisk fått trent tre ganger denne uka, det er ikke verst midt oppi alt vi holder på med ;) Kaka smaker nok ekstra godt etter litt trening! Klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Mirjam, ja jeg falt for disse fordi jeg ikke har sett de før. Noe nytt. Eller kanskje jeg bare ikke følger med? ;) Ja jeg synes det er mye det samme på loppiser nå men det er vel fordi de som selger prøver å finne frem det alle vil ha. Jeg har også trent tre ganger denne uka! Bra jobbet av oss! ;) Tror det er første gangen på mange år. Blir alltid maks to… God søndag!

   Slett
 2. Jeg skjønner helt klarte hva du mener. Det som er så deilig med bloggen din og huset ditt er at du ikke har alle de interiørklisjeene som "alle" andre har. Jeg er medlem av en intriørgruppe på Faceboook og jeg er helt skremt over saueflokkmentaliteten til folk. Nå for tiden skal alle der inne ha noen sølvrammer på Europris og forrige uke skulle alle ha kurver også de fra Europris. Ha ha hele gruppen er en eneste stor reklameplakat for Europris til tider.

  SvarSlett
  Svar
  1. Såpass! Ja det er mye likt. Til og med på loppiser men det er vel slik at de som selger vil fokusere på det folk etterspør. Har så lyst på noe nytt, ny inspirasjon. Tusen takk for komplimentet forresten, kjempemorsomt å høre Kari! God bedring og god søndag!! :)

   Slett