20. september 2014

Nærbilder og tidlig morgen


Hei!

I dag tidlig våknet jeg 7 og var uthvilt. Fantastisk følelse så jeg tenkte at jeg står opp, setter på kaffe og setter meg og leser noe. Det er jo noen ganger verdt å stå opp tidligere for å få være helt alene! Det er ikke ofte. Så hva skjedde? Jo det gikk ikke mange minuttene før både kålrot 1 og kålrot 2 var oppe. Tror lyden av kaffetrakteren er deres stå-opp-signal. Hehehe. Og da var det headset og hostesaft, vannflasker og frokostblanding i et herlig sammensurium. Det er for komisk. Tror jeg må stå opp fem for å få litt alenetid. Eller så får jeg ta det når de har flyttet ut. ;)

Men det er stor forskjell etter at jeg har begynt å jobbe. Nå ser jeg de så lite at jeg gleder meg til å se de om morgenen og til helgen. Det er en herlig følelse!

Innimellom er det så gøy å ta nærbilder. Innsekter er kult. Og ekkelt. *grøss*
Denne kule knipset jeg når den satt på toppen av vårt rare lille drivhus. :)


Vi skal ut på et spennende sted i dag (håper jeg, vi får se) så vi blogges.
Ha en kjempefin lørdag!

1 kommentar:

  1. Jeg nyder også de stille morgener inden huset vågner op. Som feks lige nu hvor jeg sidder helt alene og hygger en tidlig lørdags morgen :-)
    God weekend til dig.
    Klem Lonni

    SvarSlett