18. oktober 2014

Bakedag!


God lørdag!

I dag prøvde jeg meg på croissanter til frokost. Jeg satte deigen i går kveld og så skulle den heve hele natten. Det ble mitt eget design på de i alle fall. ;) De ble ganske gode, Bertil har vel aldri spist så mye til frokost noen gang. Men dette er nok en kunst man må lære seg, for å få de perfekte. Jeg tok en med sjokolade inni og det var syndig godt det. Men sånn kan man jo ikke holde på da ruller man snart frem… :)

Jeg og B har laget is som står i fryseren nå og som vi skal ha til dessert i kveld. Jeg har laget den før og den er kjempegod med fersk mango, pistasjenøtter og marengs i. Ikke vanskelig å lage men det tar litt tid med mange momenter.

I dag er det skikkelig bakevær. Ja i det hele tatt så har jeg skikkelig inspirasjon om dagen til å både bake, lage mat og fikse med ting hjemme. Det er jo typisk høst og veldig nice! 
Ha en super lørdag, vi blogges! :)

1 kommentar:

  1. Eg er en "søt tann", så begge deler hørtes fristende ut!!

    SvarSlett